İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşanan gerilim devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Özdağ, Bakan Soylu ile telefonda karşılıklı küfürleştiklerini iddia etmişti. Soylu ise "Gündeme gelmek için yalan dezenformasyon devam ediyor. Amerika'nın aparatıdır. Operasyon çocuğudur. Hangi pozisyonu aldıkları apaçık ortadadır. Milletimiz itibar etmesin" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözler sonrası 16 Eylül'de bir video paylaşan Özdağ, Bakan Soylu'nun kendisine yönelik bu suçlamaları konusunda "Sana bir hafta süre. Bekleyeceğim, bu iddianı kanıtlaman gerekiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak

Öte yandan Soylu'nun yeni bir parti kurma hazırlığında olduğunu öne süren Özdağ, "Süleyman Soylu. Ankara ve İstanbul'da 2 büro halinde parti kurma çalışmaları yürüttüğünü biliyorum. Ama çok fazla eksikliklerin olduğunu biliyorsun. Eksikliklerinden bir tanesi özellikle ABD, Almanya ve İngiltere ile ilişkilerdeki eksiklik, bunun farkındasın. Bu ilişkileri düzeltmeye çalışıyorsun" ifadelerini kullandı.

Bir haftanın dolmasının ardından Özdağ, yeni bir paylaşımda bulunarak "Sana bir hafta süre vermiştim, süre doldu Süleyman! Bu akşam 21.00'de sosyal medya hesaplarımdan yayınlayacağım videoyu izle" ifadelerini kullandı.

Saat 21.00'i işaret eden Özdağ, Bakan Soylu ile ilgili videoyu paylaştı

Saat 21.00'i işaret ettiğinde söz verdiği gibi bir 10 dakikalık video yayınlayan Özdağ, paylaşımına "Verdiğim bir hafta sürede ne yaptın Süleyman? Trol ordunu ve kontrolündeki siteleri tetikçilik ve eski/yeni iftiralar için kullandın! Zafer Partisi iftiraları, hakaretleri, fiili engellemeleri aşarak yoluna devam edecek" notunu düştü.

Saat 21.00'i işaret eden Özdağ, Bakan Soylu ile ilgili videoyu paylaştı

Videoda Zafer Partisi'nin sığınmacılarla ilgili politikası nedeniyle Bakan Soylu'nun çok rahatsız olduğunu ifade eden Özdağ, geri adım atmayacağı mesajını verdi.

Bakan Soylu'nun kendisine ait bir troll ordusu kurduğunu iddia eden Özdağ, "Kendisi her ne kadar siyaseti bırakacağını söylese de doğru değil, AK Parti dışında bir partileşme çabası devam ediyor" dedi.

Editör: Barış Köksal