İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün katıldığı bir canlı yayında Suriyeli sığınmacılar konusunda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında gelen bir soruya çok sinirlenerek "Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" açıklamalarında bulundu.

Özdağ ise Bakan Soylu'nun sert sözlerine sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla yanıt vererek, "Süleyman, ben yarın saat 11.00'de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek." ifadelerini kullandı.

Yeni bir paylaşımda bulunan Ümit Özdağ, tüm polislerin ve güvenlik görevlilerinin izni sonlandırılıp göreve çağrıldığı iddiasında bulunan bir mesajı alıntılayarak şunları söyledi: "Ben parti genel başkanı olarak gelmiyorum. Bu iş seninle benim aramda. Karşıma çıkmaya cesaret edemezsen seni başka yerde bulurum."

Saat 11.00'de İçişleri'ne gideceğini açıklayan Ümit Özdağ, Süleyman Soylu'ya yeni mesaj: Duydum ki barikatlar kurmuşsun

Bu sabah Twitter hesabından yeni bir paylaşım yapan Özdağ bu sefer de başka bir iddia ortaya attı. Zafer Partisi liderinin son tweet'inde, "Duydum ki İstanbul'dan bile çevik kuvvet getirip barikatlar kurmuşsun." ifadeleri yer aldı.

Öte yandan Zafer Partisi'nin sosyal medya hesabından ise şu açıklama yapıldı: "Büyük Türk Milleti, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı'na tek başına gidecektir. Hem partililerimizin hem de milletimizin bireysel veya gruplar halinde herhangi bir provokasyona neden olmamak İçişleri Bakanlığı önüne GİTMEMELERİ önemle rica olunur!"

Saat 11.00'de İçişleri'ne gideceğini açıklayan Ümit Özdağ'dan Süleyman Soylu'ya yeni mesaj: Duydum ki barikatlar kurmuşsun

Editör: Barış Köksal