Foto Galeri

1200 Kişilik düğüne İskele Marin damgası

1200 Kişilik düğüne İskele Marin damgası

Geçtiğimiz günlerde Özdemir ve Ucuz ailelerinin Macit Özcan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen 1200 kişinin davetli oldu düğünde ev sahipliği yapan İskele Marin Restaurant, profesyonelliği ile davetlilerden tam not aldı.

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir’in oğlu Onur ile TURAB Başkanı Emin Ucuz’un kızı Duygu’nun, Macit Özcan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen düğün törenine İskele Marin Restaurant ev sahipliği yaptı. 1200 kişinin katıldığı düğün töreninde İskele Marin Restaurant’ın işletmecilerinden Mehmet Oruç idaresindeki mutfak ve servis ekibi davetlilerden tam not aldı. Düğün sahipleri servisin eksiksiz bir şekilde yapıldığını ifade ederek, İskele Marin Restaurant’ın işletmecilerinin ve çalışanlarının sınavı başarı ile tamamladığını söyledi.

İskele Marin Restaurant’ın işletmecilerinden Mehmet Oruç organizasyon ile ilgili olarak şunları söyledi: “Biz İskele Marin Restaurant ekibi olarak bu güne kadar Mersin’de bir çok organizasyona ev sahipliği yaptık. Mersin’e yurt içinden ve yurt dışından gelen diplomatlar, siyasiler ve bürokratları ağırladık. Bunun yanı sıra sayın Bakanımız Zafer Çağlayan’ı ve Devlet eski Bakanı Kürşat Tüzmen’i defalarca ağırladık. Tecrübeli ve yüksek donanıma sahip bir ekibimiz var. Mutfak ekibimiz tüm Akdeniz lezzetlerine hakim durumda. Bunun yanı sıra servis ekibimiz tecrübeleri ile müşterilerin isteklerine anında cevap verebilecek kapasitede” dedi.

Oruç, yeni evli çifte mutluluklar dileyerek, Mersin halkını İskele Marin Restaurant’ta eşsiz Akdeniz lezzetlerini tatmaya davet etti.

Düğün töreninde İskele Marin Restaurant’ın Restaurant Şefi Ali Kuşkıran davetliler ile tek tek ilgilenirken mutfak görevlileri Habip Orak ve Abdullah Kevrek ise sundukları birbirinden leziz tatlar ile göz kamaştırdı.