Edinilen bilgiye göre, Ziyapaşa Bulvarı'ndaki barda 30 Eylül 2012'de meydana gelen olayda, Eyüp B. (38), görevlilerden sevgilisi konsomatris Hatice K.'yı masasına davet etmelerini istedi. Bar görevlileri de, Hatice K.'nın başka bir müşteri ile ilgilendiğini belirterek bu isteğini geri çevirdi.
 
Öfkelenen Eyüp B, sevgilisini masasına çağıran Fevzi Meral'e "Sen nasıl benim kadınıma bakarsın?" diyerek bağırdı. Meral de, "Sen bela mısın?" diyerek karşılık verince tartışma çıktı. Bar görevlileri ile Meral, Eyüp B'yi tokatlayarak dışarı çıkardı. Bir süre sonra evine gidip tabancasını alıp saat 01.00'de tekrar bara gelen Eyüp B, bar dışına çıkan Meral'e kurşun yağdırdı. Ayağından ve kafasından yaralanan Meral kanlar içinde yere yığıldı. Eyüp B, yaraladığı Meral'in başında bekleyip sigara içtikten sonra gelen polislere teslim oldu. Olay yerinde 15 boş kovan bulunurken Meral kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.
 
Tutuklanan katil zanlısı Eyüp B, hakkındaki soruşturma tamamlanıp Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Kasten öldürme, ruhsatsız silah taşıma" suçundan dava açıldı. Hakkında müebbet hapis cezası istenen Eyüp B, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. Eyüp B'nin tutuklandığı nöbetçi mahkemede, sevgilisi konsomatrisin önünde küçük düşürüldüğü için cinayeti işlediğini iddia ettiği belirtildi.
Editör: Barış Köksal