Adana'da villalara girerek hırsızlık yapan 6 kişiden biri, bir villada saklandığı gardırobun içinde yakalandı.
 
Olay, merkez Çukurova ilçesinin Kurttepe, Karslı ve 100. Yıl mahallelerinde meydana geldi. İddiaya göre Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 4 mahallede hırsızlık ihbarlarının artması üzerine güvenlik önlemlerini artırdı. Polis yine gece Kurttepe Mahallesi'nde devriye gezerken C.K., evinin bahçesinde şüpheli 2 kişi gördüğünü söyleyerek, yardım istedi. C.K.'nın isteği üzerine eve giren polis ekipleri, Yasin S.'yi yatak odasındaki gardıropta yakaladı.
 
Yasin S. gözaltına alınırken, suç ortağı olduğu belirlenen Hasan Ö. (19) ile Veli K. (20) ise çevredekiler tarafından yakalandı. Ev sahibi ve yakınlarının saldırısına uğrayan Hasan Ö. ve Veli K., polisler tarafından güçlükle kurtarıldı. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinden 2 çeyrek altın ve 150 lira para çıktı.
 
Olay yerinde ilk ifadeleri alınan şüpheliler, 3 arkadaşlarının da Karslı Mahallesi'ne hırsızlık yapmaya gittiğini söyleyince ekipler bu mahallede araştırma başlattı. Aytaç A. (26), İ.A. (17) ve Y.T. (16) adlı zanlılar, kapıları kırmak amacıyla kullandıkları kazma, tornavida ve penselerle birlikte yakalandı.
 
Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan şüphelilerin 4 hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Editör: Barış Köksal