Dernek binasında İlhami Günsel'in divan başkanlığında gerçekleşen Çukurova GİAD 11'inci dönem olağan genel kuruluna katılımın yoğun olması dikkat çekti. Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açış konuşmasını yapan 10. dönem Çukurova GİAD Başkanı Hakan Çelik, 2 yıl süreyle birlikte çalıştığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti, seçilecek yönetim kuruluna da başarı diledi. Yönetim ve denetim raporlarının okunup, genel kurulun onayına sunulmasının ardından seçime gidildi. Tek listenin yer aldığı seçimde Ömer Faruk Sakarya oybirliğiyle Çukurova GİAD'ın yeni başkanı oldu.
 
Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, dernekte 10'uncu dönemin genel sekreteri olarak başarılı geçen 2 yılın ardından görevi devretmenin ve 11'inci dönem başkanı olarak konuşma yapmanın gururunu, sevincini ve heyecanını yaşadığını vurguladı. Kuruluşunun 20'nci yılını kutlayan Çukurova GİAD'ın üyelerinin derneğin yapı taşlarını oluşturduğunu kaydeden Sakarya, "Derneğimizin yapı taşı sizler olmasaydınız, destekleriniz ve katkılarınız olmasaydı 20 senedir süre gelen bu başarı gerçekleştirilemezdi. Bugünden itibaren bizler 11'inci dönem yönetimi olarak sizlerin de desteğiyle yine çok önemli projelere ve başarılara imza atacağız" dedi.
 
Çukurova GİAD'ın asil yönetim kurulunda Ömer Faruk Sakarya ile birlikte Mehmet Simge Baş, Kazım Tosun, Hakan Burç, Ali Fuat Çerçer, Efsun Erkemen, Rafet Milli yer aldı.
Editör: Barış Köksal