Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi'nde meydana geldi. İlk eşinden şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan ve bir kız çocuğu olan Hülya A., 7 yıl önce, Ali A. (42) ile evlendi. Hülya A, boşandığı eşinden olan kızı S.K.'nın (13) velayetini de mahkeme kendisine verince onu da yanında getirdi.
 
Aradan 5 yıl geçtikten sonra Hülya A'nın Ali A. ile evliliğinden iki çocuğu oldu. Bu arada S.K.'da 11 yaşına bastı. Annesi Hülya A., komşulara gezmeye gittiği sıralarda Ali A., iddiaya göre, 11 yaşındaki üvey kızı önce elle taciz etmeye başladı. S.K. korktuğu için annesine ve kimseye bir şey söylemedi. Aradan 1 yıl geçtikten sonra ise Ali A., eşinin evde olmadığı bir zamanda üvey kızına tecavüz etti. Ali A, 1 yıl boyunca eşi pazara, komşulara gittiği zamanlarda eve gelerek S.K. ile zorla ilişkiye girmeye başladı. Kız çocuğuna önce zorla sahip olan Ali A. daha sonra "Anneni boşayıp seni alacağım" diyerek kandırmaya başladı. Hülya A, bir gün kocasının, "Sen hadi komşularına git" diye ısrar etmesinden şüphelenerek komşularına gidiyor gibi yapıp eşini takip etti. Eşinin kızıyla ilişkiye girmek istediğini görünce eve girerek eşiyle kavga etti. Bunun üzerine anne Hülya A, kızını alarak polise başvurup kocasından şikayetçi oldu.
 
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Ali A'yı gözaltına aldı. Kız çocuğu ise çocuk şubeye götürülerek psikolog eşliğinde ifadesi alındı. Ali A, ifadesinde kız çocuğunun kendi isteğiyle birlikte olduğunu ileri sürerek, "Benimle birlikte olmak için tehdit ediyordu. 'Babama söylerim gelir annemi senin elinden alır' diyordu. Ben kimseye zorla bir şey yapmadım" dedi.
 
Kız çocuğu ise 11 yaşındayken Ali A'nın tacizlerinin başladığını, 12 yaşına geldiğinde annesi evde yokken Ali A'nın tecavüze uğradığını daha sonra, "Anneni boşayıp seni alacağım" diyerek bir yıldır kendisine tecavüz edip kandırdığını söylediği öğrenildi.
Emniyette işlemleri tamamlanan Ali A, "Çocuğa tecavüz suçlamasıyla" mahkemeye sevk edildi. Ali A, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kız çocuğu ise yurda yerleştirildi.
Editör: Barış Köksal