Sakarya'da otobüsten inen Arzu M.'yi zorla ormanlık alana götürüp yüzüğünü gasp ettiği öne sürülen Erdoğan Çolak, yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
İstanbul'dan Adapazarı'na gelen 28 yaşındaki Arzu M., TEM gişelerinde otobüsten indi. Bu sırada orada bulunan 35 yaşındaki Erdoğan Çolak, genç kadını zorla ormanlık alana götürerek parmağındaki yüzüğünü gasp etti. Genç kadının ihbarı üzerine yakalanan Çolak, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
 
BİR SÜRE GASPÇIYLA BOĞUŞTU
 
İstanbul'dan Adapazarı'na gelen Arzu M., Sakarya Arifiye gişelerinde araçtan indi. Bu sırada orada bulunan Erdoğan Çolak gişelere doğru yürüyen kadını yolda durdurarak zorla yol kenarındaki ormanlık alana götürdü. Gaspçı, bir süre boğuştuğu kadının parmağındaki yüzüğü çıkarıp aldı. Boğuşma sırasında kadının sırtındaki çantayı da almaya çalışan Erdoğan Çolak daha sonra kaçtı.
 
ÇIKARILDIĞI MAHKEMEDE TUTUKLANDI
 
Arzu M.'nin ihbarı üzerine harekete geçen polis gaspçıyı bölgeden kaçamadan yakaladı. Erdoğan Çolak çıkarıldığı mahkemece 'Basit cinsel saldırıya teşebbüs ve yağma' suçundan tutuklandı.
HABERLER
 
Editör: Barış Köksal