Antalya’da, cumartesi gecesi karanlık bir sokakta cesedi bulunan Hülya Seyyar’ın (17) ön otopsi raporunda ölüm nedeni olarak ‘araç çarpması’ gösterildi.

Seyyar’ın vücudunda, kesici ya da delici alete ait bir ize rastlanmadı.

Polis, genç kızın, kimliği belirsiz kişilerce zorla bindirildiği otomobilden seyir halindeyken atıldığı ve biraraç çarpması ile can verdiği ihtimali üzerinde duruyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri, olay yerinde bulunan ayakkabılar, genç kızın cesedinin duruş şekli ve aracın fren izlerine göre olayın trafik kazası olabileceğini söyledi.

Görgü tanıkları, Hülya Seyyar’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali yakınında bir otomobile zorla bindirildiğini, sürekli çığlık atması üzerine yola atıldığını anlatmışlardı.

Polis, genç kızın ya atıldığı aracın ya da bir başka aracın çarpması sonucu can verdiği ihtimali üzerinde duruyor.

GÖZÜYAŞLI BABA: FAİLLERİ BİR AN ÖNCE BULUNSUN

Antalya toptancı halinde çalışan Halil Seyyar, kızının başına gelenlere anlam veremediğini belirterek, "Akşam işten geldikten sonra kızım Hülya, nişanlısı Mehmet Karapınar geleceği için aşağı inmişti. Yaklaşık 1 saat sonra kapıyı polisler çaldı. Ellerinde eşyalar vardı. 'Bunlar kızınıza mı ait?' diye sordular. 'Evet' dedim. Olay nasıl oldu, kaçırıldı mı yoksa kaza mı oldu fikrimiz yok. Başına ne geldiyse bilmek istiyoruz. Failleri bir an önce bulunsun" diye konuştu.

Kızının cenazesinin Hatay'ın Yayladağ İlçesi'nde toprağa verileceğini aktaran Halil Seyyar, "2016 yılı içinde düğünü olacaktı" dedi.kaynak:mynet.com

Editör: Barış Köksal