Konya'nın Selçuklu ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, eşi bir süredir hapiste olan bir çocuk annesi Menekşe S. birlikte olduğu 3 çocuk babası 73 yaşındaki Ekrem G.'nin evine gitti. Burada ikili arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Ekrem G. evinde bulunan av tüfeğiyle 36 yaşındaki Menekşe S.'ye ateş etti.

"BANA YAMUK YAPTI, ÖLDÜRDÜM"
 
Ekrem G. ardından çocuğu Abdullah G.'yi arayarak, "Menekşe bana yamuk yaptı, onu öldürdüm. Şimdi de kendimi öldüreceğim" dediği öğrenildi.
 


Ekrem G. ardından 155 polis imdat hattını arayarak Menekşe S.'yi öldürdüğünü ve kendini de öldüreceğini söylediği öğrenildi. Polis ekipleri gelen ihbar üzerine olay yerine sevk edildi.

CESETLERİ YAN YANA BULUNDU
 
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri eve girdiklerinde Menekşe S. ve Ekrem G.'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Bunun üzerine gelen olay yerinde inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
 
Aldıkları haber üzerine olay yerine gelen Menekşe S. ve Ekrem G.'nin yakınları sinir krizi geçirdi. Çiftin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haberler
 
Editör: Barış Köksal