İzmir'de, karısından şüphelenip eve kamera yerleştiren Nihat C., görüntüleri izleyince aldatıldığını öğrendi. İki yıllık eşinden boşanan Nihat C., 30 bin lira da tazminat kazandı.

İzmir'de güvenlik sistemleri satan bir firmada müşteri temsilcisi olarak çalışan Nihat C., iki yıllık eşinin yasak ilişkisini kamera kaydıyla tespit etti. Eşinden boşanan adam, 30 bin lira da manevi tazminat kazandı.

ŞÜPHELENEN KOCA EVE GİZLİ KAMERA YERLEŞTİRDİ

Konak ilçesinde güvenlik sistemleri satan bir firmada müşteri temsilcisi olarak çalışan Nihat C., iki yıl önce lise yıllarında arkadaşlık yaptığı Çiğdem C. ile evlendi. Evlendikten sonra eşiyle sürekli çocuk sahibi olma konusunda tartışan Nihat C., eve eşinden gizli güvenlik kamerası yerleştirdi. Eşine ise cihazın, yangına ve gaz kaçağına karşı kontrol amaçlı bir cihaz olduğunu söyledi.

İLİŞKİYİ İNKÂR ETMEDİ

Kameranın belleğini bir süre sonra işyerinde inceleyen Nihat C. görüntüler karşısında şoke oldu. Eşinin eve tanımadığı birini alıp, uzun süre onunla sohbet ettiğini, sonra birlikte salondan çıkıp yatak odasına doğru gittiklerini gördü. Bir süre sonra salona geri dönen eşinin üzerinde başka kıyafet olduğunu, tanımadığı kişiyi ise samimi şekilde öperek yolcu ettiğini gördü. Görüntüleri mahkemeye sunan genç adam, hem boşanma davası, hem de tazminat davası açtı. Çiğdem C. de yaşadığı ilişkiyi inkâr etmedi. Mahkeme, çifti boşadı. Boşanan adam, kadına manevi tazminat davası açtı. Geçtiğimiz hafta görülen duruşmada mahkeme, Çiğdem C.'nin boşandığı eşine 30 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.

 

Kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal