Trabzonspor, sahasındaEskişehirspor'a 3-0 gibi farklı bir skorla yenildi. Karşılaşmanın kapanış golünü atan Servet Çetinise, attığı mükemmel gol ile sosyal medyayı salladı.

GOL ATTI, Twitter YIKILDI

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın son maçında Trabzonspor ileEskişehirspor karşı karşıya geldi.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan mücadeleden galip ayrılan taraf 3-0'lık skorla Eskişehirsporoldu. Eskişehirspor'un gollerini 26. dakikada Diomansy Kamara, 29. dakikada Necati Ateş ve 65. dakikada Servet Çetin kaydetti.

Skorun 2-0 olduğu dakikalardaEskişehirspor'a baskı yapmaya çalışan ev sahibi Trabzonspor, defansta sık sık boşluklar veriyordu. Öyle ki, bu boşluklardan yararlanan stoper Servet Çetin, orta sahada kaptığı topla hareketlendi. Kendisinden beklenmeyecek şekilde üç oyuncuyu biranda oyundışı bırakan Servet, dördüncü oyuncuyu da iki kez çalımlayıp muhteşem bir gole imza attı.

Servet Çetin, Barcelona'nın yıldız ismi Messi'nin attığı golüne benzer bir golü Trabzonspor filelerine bırakırken,Twitter'da da gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

SERVET ÇETİN GEYİKLERİ

-Önce Almeida hattrick yaptı, "yanında Fernandes var, olabilir " dedik, sonra Bekir röveşata attı, "halısahada biz de atıyoruz doğrudur" dedik., ardından Felipe Melo penaltı kurtardı, arkasında Taffarel vardı, kural ihlali yaptı, şanslıydı dedik... Bu golü biz Atayizler bile açıklayamayız.

-Servet Çetin attığı golü izleyip mayalara hak vermemek mümkün değil. kıyamet yakın, ben gidip akşam namazını kaza ederek kılayım da geleyim.

-Servet Çetin, yani Messi'nin Türk distribütörü, maçtan sonra attığı gole ithafen "Mayalar are right! Kıyamet is coming!" ifadesini kullandı.

-Bekir, Melo, derken Servet Çetin de gruba katıldı, gözler artık Sabri de...

-Servet Çetin'in Golünü İzleyen Bir Grup Ataistın Sultanahmet Camiisine Doğru Yol Aldıkları Belirlendi.

-Bekir'in rövaşatası, Melo'nun kurtarışı ve Servet Çetin'in messivari golünden sonra kıyamet için tek adım kaldı, Sabri'nin isabetli ortası.

-Servet Çetin ? Ateistler ? Mayalar ?

-Servet Çetin sümükle oynamayı bırakıp topla oynayınca ne kadar yetenekli bi oyuncu oldugunu gösterdi

-Bütün ateistler toplansa Servet Çetin 'in bu golünü açıklayamaz.

-Ne Kasımmış arkadaş, Bekir röveşata atar, Servet Çetin 10 kişiyi çalımlayıp golünü çakar.. Bitsin artık şu melun ay.

-Az önce jöle sürmek için mutfağa gideyim dedim, Servet Çetin beni de çalımladı.

-Servet Çetin de hayatının golünü attığına göre artık bu dünyanında sonuna gelmiş bulunuyoruz. Diğer tarafta görüşmek üzere salıncaklı kalın.

-Servet Çetin ömrü billah bırak böle gol atmayı 2 kişiyi çalımlayamaz bile. Ballı balıklı herif seni

Editör: Barış Köksal