Edinilen bilgiye göre, olay Atatürk Caddesi, Üçgen Park civarında meydana geldi. Caddede yürüyen Hasan D. yanından geçen Murat Çavuş (46) isimli kişiye önce baktı, sonra geri dönüp Murat Çavuş'u sırtından bıçakladı. Aldığı bıçak darbesinin acısıyla geri dönen Murat Çavuş yol ortasında elinde bıçak olan Hasan D.'den kendini savunmaya çalıştı. Hasan D. birkaç hamle daha yaptıysa da Murat Çavuş kaçmayı başardı. 

Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri Hasan D.'yi suç aleti bıçakla olayın gerçekleştiği yerden 200 metre ileride yakaladı. Sırtından aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Murat Çavuş ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Murat Çavuş'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tüm bu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. 

Gözaltına alınan Hasan D.'nin ise emniyetteki ilk sorgusunda bıçakladığı Murat Çavuş'u hiç tanımadığını söylediği, bıçaklama sebebini ise 'tipi hoşuma gitmedi' şeklinde belirttiği öğrenildi. Hasan D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Sabah
Editör: Barış Köksal