Konya'da 40 yaşındaki Ö.A., evinin ipoteğinin kaldırılmasına yardımcı olmaları için tanıştığı 32 yaşındaki M.G. ve 41 yaşındaki M.A.'nın tecavüzüne uğradığını öne sürdü.

Konya'da 2 çocuk annesi 40 yaşındaki Ö.A.'nın kendisine tabanca zoruyla otomobilde tecavüz ettiklerini iddia ettiği 32 yaşındaki M.G. ve 41 yaşındaki M.A., polis tarafından gözaltına alındı.

Ö.A., ifadesinde M.G. ve M.A. ile evinin ipoteğinin kaldırılmasına yardımcı olmaları için tanıştığını ve dağlık bir arazide otomobille tabanca zoruyla tecavüz ettiklerini öne sürdü. Gözaltına alınan şüpheliler Ö.A. ile para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştıklarını ve M.G.'nin 50 lira karşılığında ilişkiye girdiğini iddia etti.

SİLAH ZORUYLA TECAVÜZ

Konya'da bir otelde kaldığını belirten Ö.A., geçen pazar günü bir akaryakıt istasyonuna sığınarak, M.G. ve M.A.'nın silah zoruyla kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek yardım istedi. Bunun üzerine polis çağrıldı.

"BOŞ ARAZİYE GÖTÜRÜP..."

Ö.A., polise ipotekli bir evi olduğunu ve bu ipoteğin kaldırılması için geçen Cuma günü Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü'ne gittiğini ve burada müdürlük önünde çiftçilik yapan M.A. ve M.G. ile tanıştığını söyledi. Ö.A., ifadesinde, şöyle dedi:

"M.G. ve M.A., bana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü'nde tanıdıklarının olduğunu ve ipoteğin kaldırılması için yardımcı olacaklarını söyledi. O gün oradan ayrıldık. Pazar günü akşam saatlerinde de ipoteğin kaldırılmasıyla ilgili detayı konuşmak için buluştuk. Önce bir lokantada yemek yedik. Sonra ben onların yalan söylediğini anlayınca, beni otele bırakmalarını söyledim. Birlikte otomobile bindik. Ancak beni zorla Akyokuş Mevkii'ndeki dağlık bir araziye götürüp, elleriyle ağzımı kapatıp, tabanca zoruyla sırayla tecavüz ettiler."

"ONLAR ALKOL ALIRKEN KAÇTIM"

İki kişinin ellerinden kaçıp petrole sığındığını anlatan Ö.A., iddiasında, "Daha sonra M.G. ve M.A., alkol almak istedi. Bunun için kent merkezine geldik. Bunlar tekel bayiinden alkol almak için otomobilden indi. Bende bunu fırsat bilip, otomobilden inip, yakındaki akaryakıt istasyonuna sığınıp yardım istedim" dedi.

Polis, Ö.A.'nın verdiği eşkal doğrultusunda M.G. ve M.A.'yı dün akşam saatlerinde gözaltına alındı.

"PARA KARŞILIĞI İLİŞKİYE GİRDİK"

Suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler ifadelerinde otostop yapan Ö.A.'yı araçlarına aldıklarını anlatırken, "Onu istediği üzerine Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne bıraktık. Birbirimizin telefonlarını aldık. Olay günü buluştuk ve bir lokantaya gittik. Para karşılığı bizimle olabileceğini söyledi. M.G. de, 50 lira vererek kadınla birlikte oldu. Daha sonra kadının isteği üzerine onu Meram İlçesi'ndeki bir adrese bıraktık" dedi. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal