Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la sevgili olan Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu önceki gece durmak zorunda kaldığı polis çevirmesinde objektiflere yakalandı.

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin 'Mahidevran Sultan'ı Nur Fettahoğlu, önceki gece Avrupa yakasındanAnadolu yakasına geçerken köprü girişinde polis çevirmesine takıldı. Şoförü polislere ehliyet ve ruhsatını gösterirken, güzel oyuncunun cep telefonuyla konuşması dikkatlerden kaçmadı.

KORUMA MI?

Mahidevran'ın yanındaki şahıs ilk başta herkesi merak ettirdi. Necati Şaşmaz ile birlikte olduğu bilinen Nur Fettahoğlu'nun yanındaki adam şoförü olsa yanyana oturmazlardı diye düşünülürken bir süre sonra daha güçlü bir ihtimal ortaya atıldı.

İddia edilene göre Necati Şaşmaz, son dönemde sık sık tek başına dışarı çıkan sevgilisinin yalnız gezmesinden rahatsız oldu ve ona bir koruma tuttu.

Çünkü Nur Fettahoğlu birkaç kere daha bu şekilde dışarda görüntülenmiş ve gazetecilerden koşa koşa kaçarak kötü görüntülerin oluşmasına sebep olmuştu.

Editör: Barış Köksal