Nijerya asıllı 32 yaşındaki Catherine Howarth, İngiltere'nin Milton Keynes şehrinde gerçekleştirdiği doğumun hemen ardından hayatının sürprizini yaşadı. Hemşireler yeni doğmuş bebeğini kucağına verdiklerinde gözlerine inanamadı. Daha dünyadaki ilk dakikalarını yaşayan erkek Bebek beyazdı. Catherine ve kocası 34 yaşındaki Richard, hemşirelerin kendisine yanlış çocuk verdiğini zannetti.

MİLYONDA BİR İHTİMAL

Şu anda 3 aylık olan küçük Jonah, şaşırtıcı test sonuçlarına göre milyonda bir ihtimale göre anne babasının gen kombinasyonunun canlı örneği.

ŞİMDİDEN MEŞHUR OLDU

Daha ömrünün ilk aylarında Mavi gözleri, krem rengi teniyle üne kavuşan küçük Jonah, 5 ülkenin önde gelen reklam - tanıtım ajanslarıyla kontrat imzaladı. Üç aylık Jonah çoktan bazı fotoğraf çekimlerinde yer aldı.

32 yaşındaki finans analisti anne Catherine, Jonah'ın kucağına ilk verildiğinde yeni doğmuş bebeğine hemen aşık olduğunu, ilk bakışta beyaz olduğunu fark etmediğini çünkü göbek kordonunun hala boynuna dolanmış halde bulunduğunu anlattı. Birkaç saat geçtikten sonra da hala beyaz teni, Mavi gözleri olan bebeğine bakınca ilk defa o zaman "Acaba bana doğru Bebek mi verdiler" diye düşündüğünü açıkladı.

Doktorlar Jonah'ın albino olmadığı doğruladı. Catherine, ailesindeki herkesin kuşaklar boyu siyahi olduğunu, doktorların kendisine pasif beyaz ten rengi genleri taşıdığını söyledi.
Editör: Barış Köksal