Nevada'lı (ABD) 51 yaşındaki obez kadın Patty Sanchez, şişman fetişisti sevgilisinden ayrıldıktan sonra 107 kilo verdi ve şu anda tanınmayacak bir halde.

GÜNDE 13 BİN KALORİ ALIYORDU

51 yaşındaki Sanchez, erkek arkadaşının fantezilerini karşılamak için günde 13 bin kalori aldığından 327 kiloya çıkmıştı. Sanchez'in bu kiloya çıkmasında internetteki şişman fetişistleri de etkili olmuştu.

Bu dönemde dünyadaki en tombul kadın olmaya da çalışmıştı ve bu uğurda günde 13 bin kalori almıştı.

ERKEK ARKADAŞINDAN AYRILDIKTAN SONRA BESLENME BİÇİMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Ama erkek arkadaşıyla ayrıldıktan sonra beslenme biçimini ve yaşam tarzını değiştirdi; 107 kilo verdi.

"Daha önce ölümden hiç korkmamıştım. Gitgide kilo alırken bu konu hakkında hiç düşünmemiştim. Ama nefesim kesilmeden tuvalete bile gidememeye başlayınca çocuklarımın ve torunlarımın yanında olmayacağımdan endişelendim." dedi.

"Kilo vermem büyük oranda erkek arkadaşımdan ayrılmamla ilgili. Her gün bana yemek hazırlıyordu ve ayrıldığımızda kendi başımın çaresine bakmak zorunda kaldım. Kendime salatalar yapıyorum, vog tavada kızarmış yemekler yapıyorum ve daha az karbonhidrat almaya çalışıyorum. Şu anda yediklerim üzerinde daha fazla kontrol sahibiyim ve kendimi çok daha iyi hissediyorum." dedi.

ŞİMDİ GÜNDE 3 BİN KALORİ ALIYOR

Patty, şimdi oğullarının yardımıyla günde 3 bin kalori alıyor ve daha rahat hareket edebiliyor.

Dört çocuk annesi 51 yaşındaki kadın daha da fazla kilo vermeyi de planlıyor ve kilo vermesinin hem kişisel hayatını hem de aile yaşamını büyük oranda iyileştirdiğini ifade etti.

Kaynak: haberler.com

Editör: Barış Köksal