Antalyalı işadamı, kiraladığı vinç yardımıyla kız arkadaşının ikinci kattaki evinin balkonuna kadar yükselip megafonla evlenme teklifinde bulundu.

Kuyumcu Mustafa Çetin (32) Alanya ilçesinde yaşayan Tuğçe Can (26) isimli kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi hazırladı. Arkadaşlarıyla hazırlık için bir hafta çalışan iş adamı Çetin, kiraladığı vinç ve 'benimle evlenir misin' yazısıyla kız arkadaşının evinin önüne geldi.

Kiralanan vincin sepetine binen Çetin, elindeki megafonla kız arkadaşı Tuğçe Can'ın bulunduğu ikinci kata çıktı. Dışarıdan gelen seslere bakmak için balkona çıkan Tuğçe Can, bir anda vincin sepetinde elinde diyafonla erkek arkadaşı Çetin'i gördü.

Bir süre şaşkınlık yaşayan genç kızın bu durumu, kızın erkek kardeşinin yardımıyla evin diğer balkonundan giren kameraman tarafından görüntülendi. Mustafa Çetin, kız arkadaşının şaşkınlığını henüz atmadan diyafonla "Seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" diyerek evlilik teklifini yaptı.

Elinde yüzük ve bir buket çiçekle vincin tepesinde cevabı bekleyen Mustafa Çetin, Tuğçe Can'dan "evet" cevabını aldı. Bu sırada ise apartman önünde havai fişekler patlatıldı. Mustafa Çetin'in yardımıyla vincin sepetine binerek aşağıdaki arkadaşlarını selamlayan Tuğçe Can, daha sonra evinin balkonuna çıktı. Balkonda keman eşliğinde dans eden Mustafa ve Tuğçe, daha sonra aşağıya inerek arkadaşlarıyla sevinçlerini paylaştılar.

Çetin, 23 arkadaşıyla bu ilginç teklif için hazırlandığını dile getirerek, "Sevdiğim insan için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım" dedi.

Kaynak: sabah

Editör: Barış Köksal