Bonzainin etkisiyle kendini kaybeden sabıkalı genç, tartıştığı ağabeyi ile yaşları 3 ve 11 arasında değişen 3 yeğenini keserle öldürdü. Psikopat amca parçaladığı cesetleri yakmak istedi.

E dirne'de hırsızlık, oto kundaklama, gasp, uyuşturucu madde satmak gibi çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Feyyaz Doksat (25), ağabeyi Bülent Doksat (38) ile Karaağaç Mahallesi'ndeki evde yaşıyordu. Dün birlikte sentetik uyuşturucu bonzai alan iki kardeş arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından Feyyaz Doksat, uyuşturucunun da etkisiyle eline geçirdiği keseri ağabeyi Bülent Doksat'ın başına vurdu. Ağabeyinin öldüğünü gören Feyyaz Doksat, ardından evde bulunan yeğenleri 11 yaşındaki Büşra, 10 yaşındaki İsmail ve 3 yaşındaki Ertuğrul'u da görgü tanığı kalmaması için başlarına keserle vurarak öldürdü. Bahçeye çıkardığı cesetleri, keserle parçalayan amca, ardından bahçedeki çekyatın üzerine koyarak ateşe verdi. Psikopat amca olay yerinden kaçarken, dumanları gören mahalle sakinlerinin yangın ihbarıyla eve gelen itfaiye ekipleri korkunç manzarayla karşılaştı. İtfaiye ekiplerinin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri Feyyaz Doksat'ı, üzerindeki kanlı elbiseleriyle evin bulunduğu sokakta yürürken yakaladı. Cesetler, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Doksat uyuşturucunun etkisinde olduğu için uzun süre ifade de veremedi.

YUVAYA VERİLECEKLERDİ

Bu arada cinayete kurban giden Bülent Doksat'ı uyuşturucu kullandığı için eşinin 1 yıl önce terk ettiği ve çocukların babalarında kaldığı belirlendi. Çocukların harabe bir evde ve zor şartlarda yaşadığını öğrenen Trakya Roman Engelliler Derneği'nin 4 ay önce ailenin evini onardığı, eşyalarla döşediği ortaya çıktı. Babalarının uyuşturucu kullanmaya devam ettiğini duyan dernek yöneticilerinin, çocukların zarar görmesini engellemek amacıyla babanın da onayını alarak Çocuk Esirgeme Kurumu'na alınmaları için girişimde bulundukları da öğrenildi.

Kaynak: Haberler


 
Editör: Barış Köksal