Paris'te yeni bir rehin alma olayının olduğu bildirildi. Fransız televizyon kanalı BFMTV, Paris'in batısında yer alan Hauts-de-Seine komününe bağlı Colombes bölgesinde bir postanede iki yada üç kişinin rehin alındığını duyurdu.İlk edinilen bilgilere göre olayda terör şüphesi bulunmadığı kaydedildi.

POLİSE KENDİSİ HABER VERDİ

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. RTL Radyosu, daha önce küçük suçlardan sabıkası olan şüphelinin polise kendisinin haber verdiğini bildirdi.

FRANSA TERÖR SALDIRILARIYLA SARSILMIŞTI

Fransa'da Sabah saatlerinde de Paris'teki Gare de l'Est tren garı bomba ihbarı nedeniyle ulaşıma kapatılmış ve tahliye edilmişti. Yaklaşık 2 saat sonra ulaşıma açılan garda, paniğe, unutulan bir valizin neden olduğu belirtilmişti.

17 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Paris'te 7 Ocak'ta başlayan ve üç gün ard arda devam eden üç ayrı terör saldırısında 17 vatandaş hayatını kaybetmiş, polisin düzenlediği operasyonlarda üç saldırgan ölü ele geçirilmişti.

BUGÜN 12 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Bugün sabaha karşı ise geçen hafta yaşanan saldırılarla ilgili Paris ve çevresinde düzenlenen operasyonlarda 12 kişi gözaltına alınmıştı.
Editör: Barış Köksal