Amerika'nın Teksas eyaletinde Vanessa Patricia Ganung isimli kadın, öz kızlarının çıplak görüntülerini kaydedip erkeklere satmak suçundan 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

31 yaşındaki Vanessa Patricia Ganung isimli kadın, yaşları 5 ve 7 olan iki kızının çıplak görüntülerini kaydetmesi sebebiyle 'çocuk pornosu üretmek' suçundan 40 yıl hapse mahkum oldu. Polisin açıklamasına göre, zanlı anne 2013 yılında çocuklarının fotoğraflarını ve videolarını yasadışı yollarla yetişkin erkeklere dağıtmak suçundan tutuklandı.

ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI DA GÜNDEMDE

Ganung, cezasının dolacağı 2056 yılından sonra cinsel taciz suçlusu listesine de eklenecek. Vanessa Patricia Ganung, savcılık makamının önerdiği 40 yıllık hapis cezası anlaşmasını kabul etmezse ömür boyu hapis cezası ile karşı karşıya kalacak.

BAŞSAVCI SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Başsavcı Mary Nan Huffman, "Ganung, çocukların dünyaya gelmesine aracılık eden bir araçtır. O kesinlikle bir anne değildir. İçemizde çocuklarımızdan daha fazla değer verdiğimiz hiçbir şey yok. Şunu mutlulukla ifade etmek isterim ki, iki küçük kızımız bu korkunç durumdan kurtarıldı ve durumları iyi" sözleriyle basına açıklamada bulundu.

Bu adi suçun, 'Çocuklara Karşı İşlenen İnternet Suçları Departmanı ile Conroe Polis Departmanı'nın ortak çalışması sonucu ortaya çıkarıldığı açıklandı.

kaynak:haberler
Editör: Barış Köksal