İstanbul'dan gemi ile ilçeye yük getiren gemide makine bakımcısı olarak çalışan Tamer Ç., akşam saatlerinde sahil kenarında alkol almaya başladı. Bu sırada genç bir kadınla tanışan Tamer Ç., ilerleyen saatlerde kadınla öpüştü. Bu sırada kadın, Tamer Ç.'nin dilini ısırarak kaçtı.
DİLİNE 10 DİKİŞ ATILDI

Dilinin ucunda kopma meydana gelen Tamer Ç., acı içinde ticari taksiye binerek Ereğli Devlet Hastanesi'ne gitti. Diline 10 dikiş atılan Tamer Ç., yaklaşık 4 saat süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

"BOŞ VERİN NASIL OLDUĞUNU"

Polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürülen Tamer Ç., olayı soran gazetecilere, "Boş verin nasıl olduğunu. Gazeteye çıkartmayın." diyerek yanıt verdi. Tamer Ç., 'Bayan dilinizi kasıtlı olarak mı ısırdı?'sorusunu soran bir gazeteciye ise, "Bilmiyorum?" dedi.

DİLİNİ KOPARTAN KADINDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Tamer Ç.'nin olayla ilgili polise verdiği ifadesinde, kadınla sahilde tanıştığını ve tanımadığını, kendisinde adresi ve telefonunun olmadığını söylediği öğrenildi. 1.39 promil alkollü olduğu belirlenen Tamer Ç. dilini kopartan kadından şikayetçi olmazken, emniyette alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Editör: Barış Köksal