Gaziantep'te kavga eden iki grubun açtığı ateş arasında kalan ve oğlunu korumaya çalışan hayatını kaybeden babanın vurulma anı güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.
 

Gaziantep'te, bir otomobilden açılan ateş, çocuklarıyla eşini bekleyen 32 yaşındaki Mehmet Kızılırmak'a isabet etti.
İKİ OTOMOBİLDEN AÇILAN ATEŞİN ARASINDA KALDI
 
Şehitkamil ilçesi, Hürriyet Mahallesi'nde plakaları belirlenemeyen iki otomobil içerisindeki şahıslar aniden durarak birbirine ateş etmeye başlamış, bu sırada oğlu ile marketin önünde eşini bekleyen 32 yaşındaki Mehmet Kızılırmak kafasından vurularak hayatını kaybetmişti.

OLAY ANI SANİYE SANİYE KAMERADA
 
Yaşanan olay marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, 2 çocuk babası 32 yaşındaki güvenlik görevlisi Mehmet Kızılırmak, büyük oğlu ile motosikletin üzerinde marketteki eşinin çıkmasını bekliyor.

ÇOCUĞUNU KORUMAK İSTERKEN CAN VERDİ
 
Eşinin gelmesi ile hareket etmek için hazırlanan Kızılırmak, cadde üzerindeki bir grubun birbirlerine ateş ettiğini görünce eşine çocuğuyla markete girmesini söylüyor. Daha sonra kendisi de diğer oğlunu kucağına sararak markete girmek için motosikletinden iniyor, ancak daha içeri giremeden kurşunların hedefi olarak yere yığılıyor.

OLAYA KARIŞAN ŞAHISLAR ARANIYOR
 
Hayatını kaybeden Mehmet Kızılırmak'ın cesedi defnedilmek üzere ailesine teslim edilirken, olaya neden olarak kayıplara karışan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.
Haberler
 
Editör: Barış Köksal