Geçtiğimiz haftalarda haklarında çıkan aşk dedikodularıyla Twitter'da dalga geçen 'Yalan Dünya'nın 'Nurhayat'ı Gupse Özay ve oyuncu Rıza Kocaoğlu; önceki gece 'Yalan Dünya'nın 'Eylem'i Gonca Vuslateri ile birlikte Cihangir'deki Jash'ta görüntülendi.

Daha önce de Gonca Vuslateri ile anılan Kocaoğlu, fotoğraflarının çekildiğini fark edince panikledi ve mekandan ayrılmak istedi. Özay ise mekanın içine girdi.

"SANDIĞINIZ GİBİ DEĞİL"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kocaoğlu "Özay'la ilgili hakkınızda çıkan dedikoduları niye ti'ye aldınız?" sorusuna "Tabii ki ti'ye alıyorum. O benim İzmir'den arkadaşım" diye yanıt verdi.

Vuslateri ile ilgili iddialar için de "Gonca benim oyunumda oynuyor. Sürekli bir araya geliyoruz" dedi. Ardından da muhabirleri "Yanlış bir şey yazmazsanız sevinirim" diye uyardı. Özay ise geceye Vuslateri ile Beyoğlu'ndaki Hayal Kahvesi'nde devam etti. Mekandan arkadaşlarıyla ayrılırken yine karşısında gazetecileri gören Özay'ın "Sandığınız gibi değil, doğum gününe katıldım" demesi kafaları karıştırdı.

"ABLA BİZİ DE ÜNLÜ YAP BE!"

Gupse Özay ve Gonca Vuslateri, mekan çıkışında mendil satan çocukların gazabına uğradı. "Abla bizi de ünlü yap be!" diye iki çocuğun sarılmasıyla zor anlar yaşayan Özay'ın imdadına gazeteciler yetişti. Tam her şey halloldu derken, bu kez de peşlerine bir grup erkek takıldı. Kameraları gören grup; şarkılar söyledi, akrabalarına selam gönderdi, fotoğraf çekti.

Editör: Barış Köksal