2017 yılının hemen hemen yarısına kadar resmi tatillerin hepsinin hafta sonuna denk gelmesi çalışanlar için kötü bir sürpriz oluşturdu.

Çalışanlar için 2017 yılında kötü bir sürpriz var. 2017 mayıs ayına kadar çalışana, memura resmi tatil yok. Yılın hemen hemen yarısına kadar resmi tatillerin tamamı hafta sonuna denk geliyor. Diğer yandan dini bayramların da hafta sonuna denk gelmesi 2017'de 9 günlük uzun izinlerin rafa kalkacağına benziyor.

RESMİ TATİLLER HAFTA SONUNA DENK GELDİ

Resmi tatil olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın cumartesi gününe, yılbaşı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ise pazar gününe rastlaması çalışanların moralini bozdu.

1 MAYIS 2017'YE KADAR RESMİ TATİL YOK

Çalışanlar ve memurlar yalnızca 1 Mayıs İşçi Bayramında tatil yapacak. 2017 yılında 1 Mayıs Pazartesi gününe denk geldiği için çalışanların yüzünü güldürecek.

KURBAN BAYRAMI VE RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ 2 GÜN!

Öte yandan dini bayramlar da bu sene hafta sonuna denk geldiği için devlet tarafından 9 günlük uzun tatile izin verilmesi zor görünüyor. 2016'da iki bayramda toplam 18 gün izin yapan çalışanlar önümüzdeki sene uzun tatil yapma fırsatını yakalayamayabilir. Ramazan Bayramı'nı 25 Haziran Pazar günü başlayıp, 27 Haziran Salı günü sona erecek.

KURBANDA İKİ GÜN DE HAFTA SONUNA DENK GELİYOR!

Dört günlük Kurban Bayramı'nın ise ikinci ve üçüncü günleri hafta sonuna denk geliyor. 1 Eylül Cuma günü başlayacak olan Kurban Bayramı 4 Eylül Pazartesi günü sona erecek.

(Kaynak: Sözcü)
Editör: Barış Köksal