18 yaşındaki bir kadına tecavüz etmekle suçlanan Suudi milyoner, kadının "üstüne düştüğü" ve düştükten sonra da "yanlışlıkla" tecavüz ettiğini söyleyerek ceza almaktan kurtuldu

Asia News Network tarafından yapılan habere göre, 46 yaşındaki Suudi milyoner İhsan Abdülaziz, 18 yaşındaki bir kadına koltukta uyuduğu sırada tecavüz etmekle suçlanıyordu.

Tecavüz konusunda savunma yapan Abdülaziz, "cinsel organı iç çamaşırının dışına çıkmışken" kadının üstüne düştüğünü ve bu sırada "yanlışlıkla" cinsel ilişkiye girmiş olabileceklerini söyledi.

ÖNCE EVE GÖTÜRDÜĞÜ 24 YAŞINDAKİ KADINLA BİRLİKTE OLDU

Abdülaziz'in savunması mahkeme tarafından kabul görürken, kadının Abdülaziz'i tanıyan 24 yaşındaki bir arkadaşıyla gecekulübündeyken, Abdülaziz tarafından arkadaşıyla birlikte Suudi milyonerin evine götürüldüğü belirtildi.

Abdülaziz'in 24 yaşındaki diğer kadınla gece ilişkiye girdiği, sabah 18 yaşındaki kadına tecavüz etmeye çalışırken, kadının uyandığı aktarıldı.

CEZA ALMAKTAN KURTULDU

Ceza almaktan kurtulan Abdülaziz'se kadının "üstüne düşmesi" sebebiyle kadının cinsel organında DNA'sının bulunabileceğini, ancak kadının yanına gitmekteki asıl amacının kadına taksi parası vermek olduğunu söyledi.kaynak:posta.com

Editör: Barış Köksal