Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 82 yaşındaki Nadire Akdemir'in evde yalnız kalmasını fırsat bilen maskeli saldırgan, yaşlı kadını darp edip ziynet eşyalarını çaldı.

EŞİNİN GELDİĞİNİ SANIP KAPIYI AÇTI
 
Eşi 83 yaşındaki Ali İhsan Aydemir'in bugün saat 13:00 sıralarında camiye gitmesinin ardından, 3 çocuk annesi Nadire Akdemir, Yıldıztepe Mahallesi, 142 Sokak'ta bulunan evlerinde yalnız kaldı.Yarım saat kadar sonra zil çalınca eşinin camiden döndüğünü zannedip kapıyı açan yaşlı kadın, maskeli bir kişinin saldırısına uğradı.

82 YAŞINDAKİ KADINI YERE SERDİ
 
Kapıyı iterek içeri giren saldırgan yumruk atıp, başını duvara çarptığı Akdemir'in yere düşmesini fırsat bilip, kolundaki 5 bilezik ile boynundaki gerdanlığı koparıp aldı. Acı içinde yerde kıvranan Akdemir'in kulağındaki küpelerini de çekerek çıkartan maskeli saldırgan koşarak kaçtı.

"AÇMA ŞU KAPIYI DEDİM, BENİ NİYE DİNLEMİYORSUN?"
 
Ali İhsan Akdemir, namazdan dönünce eşini kanlar içinde yerde yarı baygın yatarken buldu. Akdemir, birkaç apartman ileride yaşayan kızı Enise Satıkın'ı arayıp yardım istedi. Kızının haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Nadire Akdemir, Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gözü yaşlı eş, hastanede eşine "Açma şu kapıyı dedim, niye beni dinlemiyorsun?" diye sitem etti.

ADLİYE LOJMANLARININ YANINDAKİ BİNADA GERÇEKLEŞTİ
 
Soruşturma başlatan polis; hakim ve savcıların oturduğu, sürekli bir polisin beklediği adliye lojmanlarının hemen yanındaki binada meydana gelen olayla ilgili olarak şüphelinin tespit edilip, yakalanabilmesi için çevredeki bina ve işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.
Haberler
 
Editör: Barış Köksal