Bursa'nın Osmangazi İlçesi Çirişhane Mahallesi'nde madde bağımlısı olduğu öne sürülen 20 yaşındaki Selçuk S. babaannesi Remziye S. ile dede İbrahim S.'yi evde rehin aldı. Polis ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren ikna çalışmaları sonucu Selçuk S. teslim oldu.

ANNE-BABASINA SİNİRLENDİ BIÇAĞI ÇEKTİ

Selçuk S., Karaca Sokak'ta oturan babaannesi Remziye ile dedesi İbrahim S.'nin yanına geldi. Burada annesi ve babasıyla görüşmek isteyen Selçuk S., onların şehir dışında olmasına sinirlenerek eline aldığı bıçak ve keserle babaannesiyle dedesini rehin aldı. Evdeki bağırmaları duyan komşuların ihbar etmesi üzerine polis ekipleri sevk edildi.

KNA SONUÇ VERDİ

Selçuk S. evi ateşe vermeye çalışınca önlem amacıyla itfaiye ekipleri çağrıldı. Polisler, evin kapısını kilitleyen Selçuk S., ile iletişim kurmaya ve onu yaptıklarından vazgeçirmeye çalıştı. Polislerin ikna çabaları ardından evin kapısını açan Selçuk S., hafif yaralanan babaannesi ile dedesini serbest bıraktı.



UZUN SÜRE SOUNDA TESLİM OLDU

Bir süre daha ekiplere teslim olmak istemeyen ve kendisini eve kilitleyen Selçuk S. uzun süren ikna çabalarının ardından elindeki bıçağı atıp polislere teslim oldu. Selçuk S.polis tarafından gözaltına alınırken babaannesi Remziye S. ve dedesi İbrahim S.'yi Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal