Zeytinburnu’nda bir vatandaş, ölen köpekleri bahçeye gömen komşusunu rehin aldı. Polis, elinde bıçak bulunan vatandaşı ikna etmeye çalışıyor.

ÖNCE TARTIŞTILAR, SONRA BIÇAĞA SARILDI

Olay Ziya Gökalp Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'nde yaşandı. Caddede bulunan bir binanın bahçesine ölen köpekleri gömen bir kadın, yanında bulunan restoran sahibi kişi ile bugün kavga etti. Kavganın ardından sinirlerine hakim olamayan şahıs bıçağına sarıldı. Restoran sahibi kadını rehin aldı. Polisler, rehin alan şahsı ikna etmek için uzun süre mücadele verdi. Şahıs ikna olmayınca olay yerine ikna için müzakereci çağırıldı.

KÖPEKLERİN GÖMÜLMESİNİ İSTEMEMİŞ

Kadının ölen sokak köpeklerini toprağa gömdüğünü belirten bir komşusu, “Adam köpeklerin gömülmesini istememiş. Köpeğin gömülmesine itiraz etmiş. Adam birkaç kez belediyeye başvurmuş. Ama sonuç alamamış. Köpeğin leş kokusu geliyormuş. Adam itiraz etmiş. Aralarında anlaşmazlık çıkınca adam da cinnet geçirmiş.” dedi.

KRİZ 1 SAAT SONRA SONA ERDİ

Yaklaşık 1 saat süren eylem, belediyenin gömülen köpeği çıkarmasıyla sona erdi. Kadını rehin alan kişi, polis merkezine götürüldü.
Editör: Barış Köksal