İzmir'in Ödemiş ilçesinde evinin önündeki parkta oynadığı sırada kaybolan ve dedesinin kayıp müracaatı sonrası başlatılan arama çalışmasında 2 gün sonra karşı apartmandaki komşusunun evinde öldürülmüş halde bulunan Ceylin Atik'in son görüntüleri, bir apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Ceylin'in son kez görüldüğü güvenlik kamerası görüntülerinde, küçük kızın Düzen Sokak'tan Selvi Sokak istikametine tek başına yürüdüğü görülüyor. Ağaçlar ve park halindeki otomobiller arasından ilerleyen Ceylin daha sonra kameranın açısından çıkıyor.

SOKAKTA SADECE BİR KAMERADA GÖRÜLDÜ
 
Ceylin'in yürüdüğü sokakta 12 güvenlik kamerasının incelendiği ancak Ceylin'in sadece bir güvenlik kamerasında görüldüğü belirtildi.

KOMŞULARININ EVİNDE ÖLDÜRÜLMÜŞ HALDE BULUNDU
 
Cumhuriyet Mahallesi'nde evinin önündeki parkta oynadığı sırada kaybolmasının ardından ailesinin kayıp müracaatı yaptığı 10 yaşındaki Ceylin Atik, 12 Haziran'da karşı komşularının evinde öldürülmüş halde bulunmuştu. Olaydan sonra başlatılan soruşturma kapsamında evin sahibi S.T ve ifadesinde cinayeti işlediğini kabul ettiği bildirilen karısı Ş.T. ile kadının annesi R.Ö. gözaltına alınmıştı.

3 ZANLI TUTUKLANDI
 
Dün gece 23.00'te Ödemiş Adliyesi'ne sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.
Haberler
 
Editör: Barış Köksal