İngiltere'de yaşayan 29 yaşındaki Laura Jane Abram isimli kadın, 16 yaşında iken kendisini aldatan erkek arkadaşı Calvin'i, babası ile yıllar sonra buluşup arabasının arkasında ilişkiye girerek intikam aldı.
 
ARABADA TACİZ ETMİŞ
 
Erkek arkadaşının babası ile yattığı için pişman olmadığını söyleyen Abram erkek arkadaşı Calvin ile ilişkisi olduğu dönemde Calvin'in babasının her zaman kendisine erkek arkadaşından çok daha fazla ilgi gösterdiğini, ilk başlarda bu ilginin arkadaşça olduğunu sandığını ama bir gün erkek arkadaşının babasından kendisini eve bırakmak istediğini ve arabada iken erkek arkadaşının basının ellerini tutmaya çalıştığını söyledi.
 
 
 
"HAMİLEYKEN ALDATTI"
 
Laura Jane Abram, hamileliği döneminde erkek arkadaşının kendisi ile hiç ilgilenmediğini ve erkek arkadaşının annesi kendisini kabul etmediği için erkek arkadaşının babası ile yaşamaya başladıklarını söyledi. Laura, eğitim kursuna giderken erkek arkadaşı Calvin'i kendisini eve götürmek için beklediği sırada başka bir arkadaşının yanına gelip kendisine erkek arkadaşının başka bir kadınla şu an evinde ilişkiye girmekte olduğunu söyledi. Laura eve gittiğinde kendisine kapıyı açan erkek arkadaşının yüzünde büyük bir ısırık izi görünce erkek arkadaşının kendisini aldattığını anladı ve erkek arkadaşı ile ilişkisini bitirdi
 
ARKA KOLTUKTA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER
 
Erkek arkadaşı Calvin ile ilişkisi bittikten bir kaç hafta sonra erkek arkadaşı Calvin'in babası David, Laura'yı hal hatır sormak için aradı ve gece sohbet edip bir şeyler içmek için buluştular. David Laura'yı eve bıraktığı sırada öpüşmeye başladılar ve arabanın arka koltuğunda cinsel ilişkiye girdiler.
 
Laura yaptığı hareketin doğru olmadığını kabul etmesine rağmen böyle yaparak erkek arkadaşından intikam aldığını ve rahatladığını söyledi.
HABERLER
 
Editör: Barış Köksal