Rusya'nın başkenti Moskova'da 27 Nisan çarşamba günü yaşanan olayda, Alexander S. (24) isimli öğrenci, sevgilisi Anastasia K.'nın daveti üzerine (35) Moskova'nın kuzeyinde Ruslovka caddesinde bulunan dairesinde buluşmaya gitti. Bir televizyon kanalında yayınlanan yetenek yarışmasında yapımcı olan genç kadın, sevgilisi Alexander'a bir sürpriz hazırlamıştı. Anastasia ile buluşmaya gelen genç adam karşısında yine sevgilisi olan 24 yaşındaki Viktoria F. ile de karşı karşıya geldi.

KENDİLERİNİ AYNI ADAMIN ALDATTIĞINI ÖĞRENDİLER

Bir üniversitede öğrenci olduğu açıklanan Viktoria F. ile Anastasia K., her ikisiyle de aynı anda ilişki yaşadığını öğrendikleri Alexander'ı bıçak tehdidiyle sandalyeye bağladı. Genç adama küfürlü sözlerle hakaret eden ve dalga geçen iki kadın, Alexander'ın vücudunu bıçak ve kırık şişe parçalarıyla keserek işkence etti.



CİNSEL FANTEZİ OYUNCAĞIYLA TECAVÜZ ETTİLER

Alexander'ın kendilerine ihanet ettiğini belirten kadınlar daha sonra cinsel fantezi oyuncağı kullanarak genç adama tecavüz etti. Kendilerini aldatmakla itham ettikleri Alexander'a iki kadının yaptığı işkence bir saatten fazla sürdü.Genç adamı öldürmek istediklerini söyleyen Anastasia ve Viktoria işkence sonrasında genç adamı çıplak vaziyette ve kanlar içinde kapı dışarı etti. Gözü dönmüş iki kıskanç kadın daha sonra Alexander'ın kıyafetlerinin dahil olduğu her şeyi pencereden sokağa attı.



YARIM SAAT BOYUNCA ÇIRILÇIPLAK KALDI

Yaklaşık yarım saat boyunca Ruslovka caddesi üzerinde çıplak ve kanlar içinde dolanan Alexander, çevreden geçenlerin acil yardım hattını araması sonrasında hastaneye kaldırıldı. Polise verdiği ilk ifadede genç adam, iki kadının kendisine işkence ettiğini ve cinsel fantezi oyuncağıyla ırzına geçtiğini belirtti. Yerel basına da yansıyan ifadelerde Alexander ayrıca şu sözleri sarf etti:



"EVDEN DIŞARI CANLI ŞEKİLDE SALMAYACAKLARINI SÖYLEDİLER"

"Anastasia beni evine çağırdı. Eve vardığım gibi bana Viktoria hakkında sorular sormaya başladı. Bunun hemen sonrasında Viktoria karşımda belirdi. Bana vurmaya ve elbiselerimi parçalamaya başladı. Öfkesi dinmedi ve boğazıma sarılarak beni boğmaya çalıştı. Anastasia onu ellerinden tutarak ancak durdurabildi. Eve ilk girdiğimde olayın bu boyutlara geleceğini anlayamadım. İkisi aralarında anlaşarak bana tuzak kurmuşlar. Onlara vurmadım, kötü bir şey yapmadım. Daha sonra bıçak ve kırık şişe parçalarıyla derimi kesmeye başladılar. Bana işkence ettiler. Bana, beni öldürmek istediklerini ve evden dışarı canlı şekilde salmayacaklarını söylediler. Beni kanlar içinde dışarı attılar. Daha sonra da parçalanmış elbiselerimi pencereden sokağa saçtılar."



HER İKİ KADIN DA TUTUKLU YARGILANMAK ÜZERE HAPSE MAHKUM OLDU

Life.ru adlı haber sitesine konuşan Viktoria F., mahkemede suçunu kabullendiğini belirterek, Alexander'ın kendisinden borç para aldığını, borcunu geri ödeme konusunda sürekli yalan söylediğini ifade etti. Tushino Mahkemesi'nde duruşmaya çıkarılan Viktoria F. ve Anastasia K., cinsel taciz ve işkence suçlamalarından yargılandı. İki zanlı, 27 Haziran'daki bir sonraki duruşma tarihine kadar tutuklu yargılanmak üzere hapse gönderildi.


kaynak:haberler
Editör: Barış Köksal