Kayınpeder ile damadın tartışması karakolluk olunca damat kontrolünü kaybederek kayınpederini bıçakladı. Korkunç olayın adresi Zonguldak.

DAMADIYLA TARTIŞTI, POLİSE GİDİP ŞİKAYETÇİ OLDU
 
Olay, Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi girişinde meydana geldi. Ali A. (30) hastanede karşılaştığı kayınpederi Şaban B. ile tartıştı. Şaban B. ise yaşadığı tartışma sonrası karakola giderek damadından şikayetçi oldu.

KAYINPEDERİ ÖNCE DÖVDÜ SONRA BIÇAKLADI

 
Karakol çıkışı görüşmeye çağırdığı kayınpederini babası Ali A. (50) ile birlikte önce sopayla döven Ali A., ardından da kayınpederini bıçaklayarak yaraladı. Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar Ali A. ile Şaban B.'yi ayırırken, olay yerine 112 Acil Sağlık ekibi çağırdılar.

KAYINPEDER HASTANEYE KALDIRILDI, DAMAT TESLİM OLDU
 
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Damat Ali A. ile babası Ali A. ise olaydan sonra polis karakoluna giderek teslim oldu.
 
HAYATİ TEHLİKESİ VAR
 
Hastaneye kaldırılan Şaban B.'nin hayati tehlikesi bulunurken, gözaltına alınan damat Ali A. ile babası Ali A. savcılık talimatı ile serbest bırakıldı. Kdz. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
 
Yaşanan kavga ve bıçaklama olayı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Görüntülerde Ali A. ile babası Ali A.'nın tartıştıktan sonra Şaban B. ile kavgaya tutuştukları ve yanlarında bulunan Şaban B.'nin kızı Yadigar A.'nın kavgayı ayırmaya çalıştığı görülüyor.
Haberler
 
Editör: Barış Köksal