En yakın kadın arkadaşının 13 yaşındaki oğluyla cinsel ilişkiye girerken yakalanan kadın, "Babası olmadığı için ona bilmesi gereken şeyleri öğretiyordum." dedi.

13 yaşındaki çocukla ilişkiye girerken yakalanan kadın, "Babası olmadığı için ona bu konuda bilmesi gereken şeyleri öğretiyordum." dedi. 27 yaşındaki Amanda Wilson 13 yaşındaki erkek çocuk tecavüz suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

"AMACIM CİNSELLİK ÖĞRETMEKTİ"

Sapık kadın tecavüz etmediğini kesinlikle suçsuz olduğunu belirterek, "O benim arkadaşımın oğlu.Ona yardımcı olmak için cinsellik öğrettim. Kötü bir niyetim yoktu.Amacım öğretmekti." dedi.

ANNESİ YOKKEN EVE GELMİŞ

Amerika'nın Northwestern'de yaşanan ilginç olayda, en yakın arkadaşının oğluna göz koyan sapık kadın sık sık evlerine gidip gelmeye başladı. Annesinin dışarıda olduğu saatlerde eve gelip çocukla cinsel ilişkiye giren Amanda Wilson'un foyası çocuktaki değişimden sonra ortaya çıktı.

EN YAKIN ARKADAŞININ ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI GÖRDÜ

Oğlunun cep telefonunun inceleyen annesi, en yakın arkadaşının kendi yatak odasında çırılçıplak resimlerini görünce neye uğradığını şaşırdı.

VİDEOSU BİLE ÇIKTI

Polise giden kadın arkadaşından şikayetçi oldu.Kadının evinde arama yapan polisler kadınla çocuğun cinsel ilişkiye girerken çekilmiş video görüntülerini buldu. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal