Suriyeli bir karı-kocaya işkence etmek suçundan geçen yıl tutuklanan Suat Ş., cezaevinden tahliye olduktan sonra bir kahveyi silahla tarayıp, 2 kişiyi yaraladı.

Suriyeli bir karı-kocaya işkence etmek suçundan geçen yıl tutuklanan Suat Ş., cezaevinden tahliye olduktan sonra dehşet saçtı. İstanbul polisi, bir kahveyi silahla tarayıp, 2 kişiyi yaralayan Suat Ş.'yi her yerde arıyor.

Edinilen bilgiye göre, 3 Haziran gecesi saat 01.45 sıralarında Fatih Seyyid Ömer Mahallesi, Alay Müftüsü Sokak'ta bulunan bir kahvehane kimliği belirsiz kişilerce silahla tarandı. Saldırıda kahvehanede bulunan Hacı K., yaralandı. Yaralanan vatandaş hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri yaptıkları araştırmada saldırıyı yapanların uyuşturucu satıcılığından sabıkalı Suat Ş. ve Musa isimli adamı olduğunu tespit etti. Öte yandan Suat Ş.'nin aynı gece Murat E. isimli bir kişiyi daha yaraladığı belirlendi.

SURİYELİ ÇİFTE İŞKENCE

Yapılan incelemede Suat Ş.'nin geçtiğimiz yıl, Suriyeli bir çifte işkence suçlamasıyla cezaevine konulduğu ve 2 Haziran günü Silivri Cezaevi'nden tahliye edildiği belirlendi.

İddiaya göre Suat Ş. ve adamları geçen yıl kaçırdığı Suriye uyruklu karı-koca Ali H. ve Hulud H.'yi Silivrikapı'da bir eve hapsetmişti. Ortaya çıkan cep telefonu görüntülerinde de zanlı ve arkadaşlarının, ayaklarını bağladıkları Suriyeli adamı darp ettikleri, karısına da tecavüz ettikleri görülmüştü.

Suriyeli Ali H., sur duvarlarına köpek tasması ile bağlı halde bulunmuştu.

Ayaklarını bağladıkları adama sopalarla vurarak işkence yaptığı belirlenen Suat Ş., soruşturma sonunda Silivri Cezaevi'ne gönderilmişti.

HER YERDE ARANIYOR

Cezaevinden tahliye olmasından saatler sonra kahvehane tarayan Suat Ş. polis tarafından her yerde aranıyor.

Suriyeli Çifte İşkence Yapan Zanlı Cezaevinden Çıktı, Dehşet Saçtı

kaynak:haberler
Editör: Barış Köksal