Son zamanlarda daha sık haber konusu olmaya başlayan iPhone 7 ve onun bir üstü 7 Plus, iddialara göre uzun bir süredir geliştirilme sürecinde. Apple’ın büyük bir titizlikle hazırlamakta olduğu söylenen yeni amiral gemi modellerini üstün özellikler ile donatarak satışa sunması bekleniyor. Elimize henüz resmi olarak ulaşan bir bilgi yok ancak firma içerisinden sızdırılan birtakım bilgiler mevcut. Nitekim cihazların özellikleri dışında geçtiğimiz saatlerde tasarımları da gün ışığına çıktı.

Önceki Modele Benziyor

Görsellere bakacak olursanız iPhone 7 modelinin bir önceki model ile az çok benzediğini göreceksiniz. Ancak değişiklikler de yok değil. Tasarım anlayışını daha da minimal hale getirdiği gözlemlenen Apple’ın bu konuda ince eleyip sık dokuduğu gözlerden kaçmıyor. Özellikle anten çizgilerinin ortadan kalkmış olduğu en çok göze çarpan husus.

Renk Seçenekleri Aynı

Henüz resmi olmamakla birlikte Apple’ın yine altın, uzay grisi ve gül rengi seçenekleri gibi klasik hale gelen renkler ile birlikte karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. Tabi nasıl ki gül rengi iPhone 6S ile beraber hayatımıza girdiyse ilerleyen süreçlerde farklı bir renk de satışa sunulabilir.

Kaynak: milliyet

iphone 7 silikon vadisi
Editör: Barış Köksal