Eylül ayı içerisinde Apple tarafından tanıtılması beklenen iPhone 7 için son gelen bilgiler cihazda akıllı bağlantının olmayacağı yönünde oldu.

Smart Connector olarak adlandırılan akıllı bağlantının cihazda olacağı yönünde uzun zamandan beri gündemde haberler yer alsa da sızdırılan son bilgilerde bu konuda telefonun akıllı bağlantıyı desteklemeyeceği belirtildi. Bu durum kullanıcılarda büyük hayal kırıklığına yol açtı.

iPhone 7’de Apple tarafından pek çok yenilik yapılması beklenirken bugüne kadar resmen açıklanan hiçbir bilgi bulunmuyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde Tim Cook tarafından yapılan resmi açıklamalarda iPhone 7’nin telefon kullanma alışkanlıklarını tamamen değiştireceği ve kullanıcıları bağımlı hale getirecek yeni özellikleriyle piyasaya sunulacağı belirtildikten sonra piyasadaki beklentiler de oldukça yükseldi.

Telefon konusunda iPhone tercihi yapan pek çok kullanıcının şimdiden iPhone 7’yi beklediği bilinirken bu konuda telefonun ne zaman satışa çıkacağı net olarak bilinmiyor.

Apple'ın tarafından son olarak piyasaya sunulan iPhone SE modelinin fiyatında İlerleyen dönemlerde indirime gidileceği tahmin edilirken pek çok markanın 1300 TL’den kampanyalar düzenlemeye başlaması da iPhone 7’nin çok yakın bir tarihte geleceği şeklinde yorumlandı.

Apple genelde Eylül aylarında yaptığı tanıtımlar ile yeni bir cihazı kullanıcılara sunarken iPhone 7’nin Eylül ayını bekleyip bekleyemeyeceği şu an için bilinmiyor. Zira piyasadaki pek çok marka yeni modelleri ile Apple’a karşı üstünlük sağlamış durumda.

Kaynak: CNNTürk
Editör: Barış Köksal