Olay, dün akşam Aksaray merkeze bağlı Güvcünkaya Köyü'nde meydana geldi.  Olayda 55 yaşındaki Ömer Ok, iddiaya göre komşusu 48 yaşındaki Ramazan Telci'nin evine gidip Ramazan Telci'ye oğlu 14 yaşındaki oğlunun evlerinin önündeki hurda demir parçalarını çalıp, sattığını öne sürdü. Ramazan Telci, oğlunun hırsızlıkla ilgisinin olmadığını söyledi. Bunun üzerine iki komşu arasında tartışma başladı.
 
TARTIŞMA, TAŞLI-SOPALI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
 
Tartışmaya Ömer Ok'un eşi 52 yaşındaki Nadire Ok, oğulları 33 yaşındaki Bayram ve 23 yaşındaki Ferdi Ok ile Ramazan Telci'nin 16 yaşındaki oğlunun da katılması üzerine tartışma taşlı, sopalı kavgaya dönüştü.
 
14 YAŞINDAKİ ÇOCUK AV TÜFEĞİYLE ATEŞ AÇTI
 
Bu sırada okuldan Ramazan Telci'nin 14 yaşındaki oğlu babası ve ağabeyine Bayram Ok ve Ferdi Ok'un saldırdığını gördü. Koşarak eve giren çocuk duvarda asılı av tüfeğini alıp Bayram Ok ve Ferdi Ok'un üzerine ateş açtı. 2 kardeş vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandı. Bayram ve Ferdi Ok ile aldığı taş, sopa, tekme ve yumruk darbeleri sonucu yaralanan babası Ömer Ok, annesi Nadire Ok ile komşuları Ramazan Telci ve oğlu  kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
 
 
SORUŞTURMA SÜRÜYOR
 
Ramazan Telci'nin 14 yaşındaki oğlu ise olay yerine gelen jandarmaya, silahla ateş ettiğini belirtip teslim oldu. Soruşturma sürüyor. (Posta)
 
Editör: Barış Köksal