"Muhteşem Yüzyıl" dizisinin 'Hürrem Sultan' Meryem Üzerli ile sevgilisi Can Ateş önceki gece Taksim'de saldırıya uğradı.
Çapkın işadamı Can Ateş ile oyuncu sevgilisi Meryem Uzerli, önceki akşam Adnan Taşpınar'ın Beyoğlu'nda yeni açtığı 'Propaganda' isimli mekanın davetine katıldı. Eğlendikleri mekandan çıktıktan sonra Asmalı'da yürüyen Meryem Uzerli, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Ancak, güzel oyuncunun neşeli halleri fazla uzun sürmedi.
Mekandan çıktıktan sonra yürüyen ikili bir anda sokak satıcaları ve dilencilerin saldırısına uğradı. Can Ateş' in boynuna yapışan saldırgan kadını Meryem Üzerli uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamadı.
ÜNLÜLERİN KADERİ OLDU
Peşlerine takılan çalgıcılarla neşelenen Uzerli ile Ateş, bir süre sonra sokak satıcıları ve dilencilerin saldırısına uğradı.
YİNE AYNI DİLENCİ
Daha önce de Sezen Aksu ve Hakan Yılmaz'a saldıran dilenci, bu kez Can Ateş'in boynuna atladı. Neye uğradığını şaşıran işadamı, büyük panik yaşarken; sevgilisi Meryem Uzerli, "Korkma canım. Bir şey yapmaz" diyerek onu sakinleştirdi.
GAZETECİLER KURTARDI
Ne yapacaklarını bilemeyen Can Ateş ve Meryem Üzerli' nin imdadına o an orada bulunan gazeteciler yetişti Gazeteciler kadını bir kenara çektikten sonra ünlü çift yollarına devam etti.
Editör: Barış Köksal