Posta Gazetesi'ndeki köşesinde cinsellikle ilgili soruları yanıtlayan Haydar Dümen, ‘okurlarından ‘ geldiğini iddia ettiği sorulara verdiği cevaplarla sık sık gündeme geliyor. Dümen’in bugünkü köşesinde, 17 yaşında bir kıza nasıl mastürbasyon yapması gerektiğini anlatması tepki çekti. Dümen’in okuru 17 yaşında olduğunu belirterek, "Bir türlü mastürbasyon yapmayı beceremiyor, zevk alamıyorum. Hayatımın baharında zevkten mahrum kalmak istemiyorum" diyerek Dümen'den öneri istiyor.

CİVCİV ÇIKACAK KUŞ ÇIKACAK
Dümen, okuruna cevaben şunları yazıyor: “Aman efendim, senin gibi genç, güzel, taze ve de koklanmamış gül çiçek elbette bu zevklerden mahrum kalmamalı. Hocan sihirli değneğiyle bir dokunacak, bakalım şapkadan neler çıkacak? ‘Civciv çıkacak, kuş çıkacak’ derken tavşan da siyam kedisi de çıkabilir. Ben elimden geleni yapacağım, ne çıkarsa bahtına.  

Gelelim örtülü ödenek öder gibi örtülü önerilerimize; 17 yaşında tren kaçmadı. Gece hareket eden birine bin. Yataklı kompartımanın kapısını kilitle. Rayların tıkı tık eklem sesleri senin ritminin tempo ayarı olsun. Kapat gözlerini, hani o ikide bir yoluna çıkan, arsız yakışıklı var ya, onu düşün. Dur, çek elini oradan. Hayali de olsa önce onun elini tut. Ve şu okul işini falan konuşun, biraz muhabbet edin. Sonra vagonun sallantısına uy, bırak kendini, iyice gevşe. Yarı uyur, yarı uyanık duruma gel.

Yakışıklı gitmiş, iş sana düştü. Sen bir orkidesin, bunu unutma. Dalında koparma ki solmasın. Yapraklarını, dallarını okşa, anacağının başını sıvazladığı gibi ritmik hareketlerle orkideyi sıvazlamaya devam et. Sakın gözlerini açma. Nefesin tıkanmış gibi oluyorsa korkma. O sırada yaşadığın neyse aradığın oydu. Buldun işte. Şapkadan şimdilik tavşan çıktı, yıllar sonra civciv de çıkacak. Özellikle ona dikkat, bana teşekkür et."
Editör: Barış Köksal