Rusya'nın başkenti Moskova'da şubat ayında yaşanan olayda, 30 santimlik havuçla cinsel saldırıya uğrayan 41 yaşındaki adam iç organlarının zarar görmesi sonucu öldü. Moskovskij Komsomolets'in gazetesinin haberine göre, ismi değiştirilerek Andrei olarak verilen adam sürekli alkol ve uyuşturucu kullanıyor, karısına ve 12 yaşındaki oğluna sürekli işkence ederek hayatı zindan ediyordu.

İÇKİ MASASINDA TARTIŞMAYA PATLAK VERDİ

İsmi açıklanmayan mağdur kadın, kocasının Alexander (26), ve Michael (28) adlı iki arkadaşını arayarak, kendilerinden kocasıyla konuşmalarını, tavsiyeleriyle onu sakinleştirmelerini talep etti. Davet üzerine eve gelen iki genç adam, Andrei ile içki masasına oturdu ve konuyu gündeme getirdi. Peşi sıra içilen şişeler sonrası sarhoş olan üç kişi arasında önce münakaşa patlak verdi. Sonrasında Alexander ve Michael, Andrei'yi dövmeye başladı. İki genç, daha sonra ellerini ve ayaklarını iple bağladıkları 41 yaşındaki adama otuz santimlik havuçla cinsel saldırıda bulundu.

İÇ ORGANLARDA HASAR VE İÇ KANAMADAN ÖTÜRÜ YAŞAMINI YİTİRDİ

Cinsel saldırıya uğrayan Andrei, iç organlarında oluşan hasar ve iç kanamadan ötürü hayata veda etti. Zanlılardan 26 yaşındaki Alexander'ın poliste, sahte bomba ihbarı yapmaktan ve holiganlık suçlarından sabıkası olduğu ortaya çıktı. Her iki zanlının hakkında da, 'vahşice bedene zarar verme' ve 'cinsel taciz' suçlamalarıyla dava açıldı. Sıra dışı taciz davasının soruşturmasına Savelovsky bölgesi savcısı Alexander Rybak atandı. Savcılık departmanından yapılan açıklamada, Alexander ve Michael'in tutuklu olarak yargılanacağı açıklandı.

kaynak:haberler
Editör: Barış Köksal