Çocuklar Duymasın dizisinde çocukluğundan bu yana oynadığı rolle artık özdeşleşmiş olan Havuç FurkanKızılay, dün Twitter üzerinden söylediği sözlerleGalatasaray taraftarlarını çok kızdırdı. TaraftarınKızılay'dan aldığı intikamsa çok acı oldu.

Galatasaray, Aziz Yıldırım'ın yaptığı havuzdan çıkarız açıklamasına "Havuzdan çıkar denize gireriz" sözleriyle cevap vermişti. Bunun üzerine FurkanKızılay da Twitter üzerinden Galatasaraylılara hitaben "Havuzdan çıkıp denize gireriz diyenler mayo alacak paranız var mı? Yoksa onu da devlet mi alsın?" şeklinde hitap edince Twitter bir anda karıştı. Çok organize bir şekilde hareket eden Galatasaraylılar Havuç'u çok kötü bir ifade ile Trend Topic listesine soktu.

Galatasaray taraftarlarının "havuzdan çıkar havuca gireriz" başlığıyla başlattığı tepki kısa sürede büyüdü ve havuç günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Kendisine toplu halde onbinlerce kişinin küfür ettiğini gören Furkan Kızılay ise, Twitter sayfasından "Biz kimsenin anasına bacısına laf etmiyoruz, kendi düşüncemizi söyledik, herkes kendi takımı hakkında istediğini yazabilir. Kaldı ki kimsenin takımına küfretmeden yorum yapıyoruz. Bu sadece spor bunu unutanlar ve küfredenler düşünsün" diyerek kendisini savundu.

Editör: Barış Köksal