Kadın katil, 8 aylık hamile kadını bebeğine kıyafet vereceğini söyleyip evine çağırdıktan sonra öldürüp karnından bebeğini çıkardı!  Brezilyalı bir kadın, hamile bir kadını öldürdüğü ve doğmamış bebeğini karnından çıkardığı iddiasıyla tutuklandı.
 
27 yaşındaki Suelen Coimbra do Carmo, sekiz aylık hamile olan 22 yaşında Naiara Silva Costa'ya, bebeği için yeni kıyafetler ve aksesuarların olduğu bir çanta bağışlayacağını söyleyerek evine çağırdı.
 
Kan donduran bir vahşete imza atan uyuşturucu bağımlısı kadın, hamile kadını öldürdü ve karnından bebeğini çıkardı. Bebek hayata tutunamadı. Polis Carmo’nun hamile kadının cesedini evinin arka bahçesine gömdüğünü söyledi. Bebekse evdeki lavaboda kıyafetlere sarılmış şekilde bulundu.
 
ARABAYLA ALIP EVE GETİRDİ
 
 Dedektif Azuen Magda Albarello'ya göre Carmo, güzellik uzmanı olarak çalışan evli kadını öldürdüğünü itiraf etti.
 
Dedektif  Albarello şunları söyledi: 'Suelen sosyal paylaşım sitesinde  bir ‘anne’ grubuna katıldı ve Naiara'nın yardım istediğini gördü. Bunun üzerine kadınla mesajlaşmaya başladı ve kıyafet yardımında bulunacağını söyledi. Böylece kadını evine gelmeye ikna etti.  Hamile kadını arabasıyla alarak evine getirdi ve burada katletti. Zanlının, iki ay önce kürtaj yaptırdığı ve eşinden çocuk istemiyor diye ayrıldığı ortaya çıktı.
Posta
 
Editör: Barış Köksal