Avustralya, bir kadının iki erkeği baştan çıkarıp eski sevgilisini öldürtmesini konuşuyor. Genç adamın cesedi 1 hafta sonra işkence edilmiş halde bir dağda bulundu.

Robyn Jane Lindholm isimli kadın, erkek arkadaşı spor salon sahibi Wayne Amey ile tartışmalı bir ayrılık yaşadı. Daha sonra canice bir plan yapan kadın, eski sevgilisini öldürtmek için 2 erkeği baştan çıkardı.

ERKEKLERİ BAŞTAN ÇIKARIP, PLAN KURUYORMUŞ

Pek çok erkeği baştan çıkarıp cinayete azmettirmeye çalışan kadın, Torsten Trabert ve John Anthony Ryan üzerinde de etki kurmayı başardı. Güzelliğinden yararlanan kadın, iki adamla cinsel ilişkiye girip cinayete azmettirdi.

ESKİ SEVGİLİSİNİN CESEDİ 1 HAFTA SONRA BULUNDU

Mahkemede, bir dağda öldükten 1 hafta sonra cesedi bulunan Amey'in sert darbelere maruz kaldığı, 4 kere bıçaklandığı sonra da boğulduğu belirtildi. Tutuklanan iki adam mahkemede masum olduklarını söyleyip kavga etmeye başladı. Güvenlik kamerası kayıtlarında iki adamın güvenlikli özel otoparka girdikleri görüldü.

Mahkemede Lindholm'un ölümcül bir kadın olduğu ve Amey'i tehdit edip, başka erkeklere de öldürtmeyi planladığı belirtildi.

Dava devam ediyor. Kaynak: haberler
Editör: Barış Köksal