Gaziantep'te cinnet getiren Yusuf Taş, boşanmak isteyen 21 yaşındaki eşi Tuba Taş'ın kaldığı teyzesinin evini bastı. Yanında getirdiği tüfeği ile eşi dahil 4 kişiyi katletti.

Gaziantep'te cinnet getiren Yusuf Taş, boşanmak isteyen 21 yaşındaki eşi Tuba Taş'ın kaldığı 39 yaşındaki teyzesi Şenel Çakmak'ın evini bastı. Yanındaki tüfeği ateşleyen Yusuf Taş, eşi Tuba, teyzesi Şenel Çakmak ile evde bulunan 16 yaşındaki Ahmet Çakmak ve 23 yaşındaki Duran Taş'ı öldürdü, isimleri öğrenilemeyen 2 kişiyi de yaraladı.

KONUŞMAK İÇİN GELDİ, AV TÜFEĞİNİ RASTGELE ATEŞLEDİ

Olay, gece yarısı Düztepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Yusuf Taş, 6 aydır ayrı yaşadığı ve teyzesi Şenel Çakmak'ın yanında kalan eşi Tuba Taş ile konuşmak istedi. Çakmak'ın evine giden Yusuf Taş ile ayrı yaşadığı eşi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen Yusuf Taş, yanında bulundurduğu av tüfeğini rastgele ateşledi. Av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan Tuba Taş, Şenel Çakmak ve Ahmet Çakmak olay yerinde yaşamlarını yitirirken Duran Taş ise götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Saçmalara hedef olan ismi öğrenilemeyen 2 kişi de yaralandı.


ÖLDÜRÜP KAÇTI

Yusuf Taş, olayın ardından kaçarken, silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Hayatlarını kaybedenlerin cesetleri olay yerindeki ilk incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Polis, 4 kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına yol açan şüpheli Yusuf Taş'ın yakalanması için çalışma başlattı. Bu sırada olayı duyarak eve gelen yakınları ise 4 kişinin öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirip, gözyaşına boğuldu.

SAVCILIĞA KORUMA BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Öte yandan Tuba Taş'ın Cumhuriyet Başsavcılığı'na koruma başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

kaynak:haberler
Editör: Barış Köksal