Akşam saatlerinde İstanbul 'dan özel uçakla ayrılan Galatasaray 'a Madrid 'e geldi. Sarı-kırmızılı kafileyi, havalimanında taraftarlar ve basın mensupları karşılandı. Taraftarlar sık sık tezahüratlar yaptı ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Sarı-kırmızılı kafile, daha sonra konaklayacağı otele gitmek için havalimanından ayrıldı.

ARDA TURAN 'DAN GALATASARAY 'A ZİYARET

Galatasaray 'dan İspanya 'nın Atletico Madrid takımına transfer olan milli futbolcu Arda Turan, sarı-kırmızılı takımın konakladığı otele gelerek, Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcularla bir araya geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında 3 Nisan 2013 Çarşamba akşamı TSİ 21.45 'te Real Madrid ile oynayacak olan Galatasaray, son antrenmanını karşılaşmanın gerçekleşeceği Estadio Santiago Bernabeu 'de yerel saatle 19.00 'da yapacak. Antrenman öncesinde saat 18.30 'da teknik direktör Fatih Terim 'in ve oyunculardan birinin de katılım göstereceği basın toplantısı düzenlenecek.

Galatasaray'ın Madrid seyahati öncesindeki kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Fernando Muslera, Eray İşcan - Gökhan Zan, Albert Riera, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Johan Elmander, Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.

Editör: Barış Köksal