Kırklareli Belediye Başkanlığı’nın Valilik binası ve Vali konağını karşıdan gören panolara Atatürk afişi asılmasına engel olması haber spikeri Fatih Portakal'ı kızdırdı. Valiliğin "gözetleniyoruz" diyerek izin vermediği Atatürk panosu için konuşan Portakal, "Açık açık söyleyin ya, Atatürk'ün yüzünü görmek sizi rahatsız mı ediyor?" dedi.

"BU MİLLET SAPIK MI SİZİ İZLEYECEK"

Portakal, Vali'nin tabelaları astırmasına engel olarak gösterdiği 'Panoların altındaki banklara oturanlar Vali konağını gözetlerler' sözlerinin bahane olduğunu söyledi. Portakal, "Millet sapık mı sizi izleyecek" diyerek tepkisini belli etti.

"ATATÜRK'ÜN YÜZÜNÜ GÖRMEK SİZİ RAHATSIZ MI EDİYOR?"

Ünlü haberci Kırklareli Valisi'ne seslenerek "Açık açık söyleyin ya, rahatsız mı ediyor sizi? Atatürk'ün suratını yüzünü görmek sizi rahatsız mı ediyor?" dedikten sonra sözlerine; "En azından mantıklı bi gerekçe söyleyin bende inanayım, ve bende diyeyim ki sayın valim özür dilerim. Fatih Portakal olarak sizden özür diliyorum. Ama böyle abuk subuk sebeplerle gelirseniz sadece ama sadece gülerim ben size" dedikten sonra Valinin kararına kahkaha atarak tepki gösterdi.
Editör: Barış Köksal