Şişeye Sıkışan Cinsel Organı Ameliyatla Kesildi

Cinsel fantezi oyuncağı olarak kullandığı şişeye cinsel organını sıkıştıran adamın uzvu ameliyatla kesildi.

Hastane yetkililerinine göre; adı açıklanmayan 50 yaşındaki adam Honduras'taki hastaneye cinsel organı çürümüş halde başvurdu. Cinsel tatminde bulunmak isteyen adamın kız arkadaşı yahut karısı olmadığı için şişeyi fantezi oyuncağı olarak kullandığı anlaşıldı.

CİNSEL İLİŞKİYE GİREMEYECEK

Ameliyatı gerçekleştiren ürolog Dr. Dennis Chirinos, vakayı 'tuhaf' olarak nitelerken, daha önce de benzer vakalarla karşılaştığını ifade etti. Dr. Chirinos, talihsiz adamın bundan sonra cinsel ilişkide bulunamayacağını lakin idrar yolunun kurtarıldığını belirtti.

KENDİSİNİ TATMİN ETMEK İSTEDİ

Adı açıklanamayan adamın muhtemelen utandığı için dört gün boyunca hiç bir tıbbi yardım almadığı, bu süre zarfında cinsel organının siyaha döndüğü ifade edildi. Dr. Chirinos, hastanın cinsel organının kangren olduğunu belirterek: "50 yaşındaki erkek hastamız bir bayan arkadaşı ya da karısı olmadığı için kendisini cinsel olarak tatmin etmek istemiş. Cinsel organını şişeye sokan hastamızın uzvunun dokuları ölmüş. Olaydan dört gün sonra hastanemize başvuran hastanın cinsel organını kesmemiz gerekti çünkü organ tamamen ölmüştü." sözlerini sarf etti. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal