Nilüfer Görükle Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden E.A., Dumlupınar mahallesindeki kümesinden güvercinlerinin çalındığını kaydetti.

HIRSIZ, GÜVERCİN VE SÜS TAVUKLARINI ÇALDI

İfade veren E.A., şunları kaydetti: "Güvercin ve tavuk beslemekte olduğum hayvanları saat 01.00 sıralarında kontrol ettim. Herhangi bir olumsuzluk görmeyince eve geçtim. Ancak dün saat 16.30 sıralarında kümeslerin yanına geldiğimde kümesin kapısının açık olduğunu, anahtarların kırıldığını gördüm. Yaptığım kontrollerde 15 adet çeşitli renklerde Mardin cinsi güvercin ve 5 adet süs tavuklarının yerinde olmadığını gördüm. Hayvanlarımı çalan kişi ya da kişilerden şikayetçiyim."

Olayla ilgili soruşturma başlattı.

HIRSIZLA GÖZ GÖZE GELDİ

Öte yandan Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, gecenin bir vaktinde gözlerini açtığında hırsızla göz göze geldiğini belirten kadın, polis merkezine müracaat etti.

Edinilen bilgiye göre, Demirtaş Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran Z.Ç. isimli kadın, Demirtaş Sakarya mahallesinde oturduğunu, gece uyurken bir anda gözlerini açtığında karşısında hırsız gördüğünü belirtti.

Olayla ilgili ifade veren Z.Ç., "Saat 03.30 sıralarında uyuyordum. Bir ara gözlerimi açınca ikamet içinde tanımadığım bir erkek şahıs gördüm. Bunun üzerine hırsız pencereden atlayıp kaçtı. Evde yaptığımız incelemede cep telefonu ve yaklaşık 150 lira nakit paramın çalındığını farkettim." dedi.

Kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal