Yalıkavak Mahallesi İnönü Caddesi'nde eski eşi Gizem Olgun'un çalıştığı mağazaya dün  Sabah gelen Mert Toprak, tekrar bir araya gelmek istediğini söyledi.
 
BOĞAZINI KESTİ
 
Konuşurken aralarında tartışma çıkması üzerine Toprak, iddiaya göre tekme Tokat saldırarak yere yatırdığı genç kadının bıçakla boğazını kesti. Gizem Olgun olay yerinde ölürken, Mert Toprak suçta kullandığı bıçakla gözaltına alındı.
 
POLİSE ŞİKAYET ETMİŞ
 
Mert Toprak'ın bir hafta önce yine eski eşiyle görüştüğü, bu görüşme nedeniyle Gizem Olgun'un polise şikayette bulunduğu ortaya çıktı. Toprak'ın, Gizem Olgun'u başka kimseyle görüşmemesi için tehdit ettiği de öne sürüldü. Mert Toprak İle Gizem Olgun'un 8 yaşında bir oğullarının bulunduğu belirtildi.
 
TUTUKLANDI
 
Mert Toprak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından, bugün sevk edildiği adliyeyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.
 
'BAŞKA BİRİYLE OLMASINI ERKEKLİĞİME YEDİREMEDİM'
 
Mert Toprak, tutuklanmadan önce emniyetteki ifadesinde, "Benden ayrıldıktan sonra başka biriyle olmasını erkekliğime yediremedim. Barışmaya gidip, ikna etmeye çalıştım. Bana hakaret etti. Tartışma kavgaya dönüştü. Bana hakaret edince önce boğazını kestim ve kalbinden bıçakladım. Onu çok seviyordum. Bir anlık öfke, kıskançlık beni çılgına çevirdi. Üzgünüm, böyle olmamalıydı. Onunla çok güzel hayallerim vardı" dedi. 
Posta
 
Editör: Barış Köksal